Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Završena obnova dve putne deonice u Budisavi

2020-05-24
15:57
2020-05-24
16:52
Forrás
Pannon RTV
Asfaltirano je 1.800 metara u ulici Vuka Karadžića i 500 metara u delu Partizanske ulice. Planirano je da do kraja godine obnove dodatnih 4,3 kilometra.

Ulaganje je vredno 56 miliona dinara, a finansirano je iz mesnih izvora.

Završeni su radovi na asflatiranju u Budisavi. Do sada su uspeli da asfaltiraju dve putne deonice, ali preostale su još tri deonice, za koje se očekuje da budu završene tokom jeseni.

Stanovnici su zadovoljni sa dosadašnjim radovima u ulici Vuka Karadžića i u Partizanskoj.

„Do sada nije bio ničemu, sada je savršen" kaže Dragan Dakić, Budisava.

„Svi smo zadovoljni. Mnogo je bolji nego što je bio. Bio je pun rupa. To je bila verovatno najlošija ulica" kaže Milica Kuzmanović, Budisava.

Do kraja godine obnoviće ulice Dušana Ćubića, Petefi Šandora, Prnjavorsku, Cara Dušana i deo Partizanske, kao i deo oko odbojkaškog terena. „Na području naselja još ima mnogo toga da se popravi. Ovo su sporedne ulice. Puteve meštani uglavnom koriste za putovanje na posao" kaže Đula Kiš, predsednike mesne organizacije SVM-a.

U selu su prethodno završili vodovodnu mrežu, obnovljene su i jaslice, lokalna škola je dobila novi sportski teren, a obnovljen je i dom penzionera.

Budisava
put
deonica
obnova
Izbori 2020

Slične vesti

Najnovije

19:31, Frissítve: 19:40

Subotički festival ukusa

Subotički festival ukusa u cenrtu grada čeka sve zainteresirane tokom cele nedelje. Na manifestaciji, svi zainteresovani mogu da probaju i kupe proizvode malih preduzetnika iz okoline.

Najčitanije

U Malom Iđošu održan porodični dan

Sve zainteresovane, koji su u nedelju pre podne posetili porodični dan u Malom Iđošu, dočekali su raznovrsni programi, dečje igre i ukusni zalogaji.