Ugrás a tartalomra

Završio se 16. Interetno

2017.08.27
13:44
2017.10.04
12:27
U subotu se na Letnjoj pozornici na Paliću oržavalo završno veče 16. Interetno festivala.

U subotu se na Letnjoj pozornici na Paliću oržavalo završno veče 16. Interetno festivala.

Po rečima Miroslave Babić, članice Gradskog veća zadužene za oblast kulture, posebno je zadovoljstvo što je renovirana Letnja pozornica na Paliću izabrana za završnu ceremoniju festivala. Bela Bodrogi generalni sekretar Nepkera se zahvalio saradnicima na dobro obavljenom poslu za vreme festivala.

Gledaoci su imali prilike još jednom videti atraktivne plesove ansambala iz inostranstva. Na programu koji je trajao preko tri sata, smenjivale su se plesne tačke izvođača iz Hondurasa, Meksika, Čilea, Paragvaja, Mađarske i Srbije.

interetno

Najnovije

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

U Srbiji sve više dece sa oboljenjima disajnih puteva

Stručnjaci kažu da roditelji treba odmah da reaguju ukoliko kod deteta primete različite simptome oboljenja disajnih puteva. Posebno zabrinjava što je zbog odbijanja vakcinisanja, skočio broj obolelih od velikog kašlja koji se javljaju lekarima.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.