Ugrás a tartalomra
than.rs

Završna konferencija Natural Health projekta

2021.10.26
08:16
2021.10.26
15:13
Forrás
Saopštenje
Projekat NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa održaće svoju završnu konferenciju 29. oktobra 2021. godine u 11 sati u Spomen kući Than u Bečeju.

Događaju će prisustvovati Fondacija Ekocentar, Društvo Intelektualaca Braća Tan i stručnjaci. Pored zatvaranja projekta, razgovaraće se o postignutim rezultatima i iskustvima, kao i o planiranju buduće saradnje.

meghivo

 

Natural Health
spomen kuća Than

Najnovije

12:18

Adventski vašar u Kanjiži

U Kanjiži, na gradskom trgu, je počeo u petak poslepodne dvodnevni adventski vašar obogaćen božićnom muzikom, ukrasima i mirisima. Organizatori su pripremili bogati i šaroliki program za sve uzraste.
10:49

Predstavljen najnoviji roman Ildike Lovaš

U pozorištu “Kostolanji Deže” u Subotici u okviru programskog serijala “Dezireov tramvaj” je predstavljen najnoviji roman Ildike Lovaš pod naslovom “Lepe Amalije”. Roman je objavljen od strane Izdavačkog zavoda “Forum”.
17:33, Frissítve: 17:44

Testiranje na HIV je anonimno i besplatno

U Srbiji živi 3.200 osoba zaraženih HIV-om, a pretpostavlja se da nezvanično ima još oko 600 zaraženih - rečeno je na konferenciji za novinare održanoj povodom Svetskog dana borbe protiv HIV-a i AIDS-a u Subotici.

Najčitanije

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.