Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Zbog epidemije koronavirusa otkazan je ovogodišnji „Expo" sajam u Bačkoj Topoli

2020.07.25
14:54
2020.07.25
18:17
Forrás
Pannon RTV
Pripreme za tradicionalni Sajam poljoprivrede i privede traju nedeljama i iziskuju značajna finansijska izdvajanja – rekao je Gabor Kišlinder za list „Mađar So".

Predsednik Opštine je dodao da za privredu to znači veliki gubitak, ali da su oni pre svega u vidu imali zdravlje stanovnika. U ovom trenutku je posvećenje hleba ispečenog od novog žita jedina svečanost koja će u okviru manifestacije Dani Opštine Bačka Topola biti održana, sa znatno manje prisutnih ljudi i bez velikog rizika – rekao je Kišlinder. Pored toga je govorio i o tome da će Skupština opštine u novom sazivu održati svoju konstitutivnu sednicu u avgustu, na kojoj će između ostalog biti izabrani i novi članovi Lokalne samouprave, a biće reči i o rebalansu opštinskog budžeta, koji je neophodan zbog aktuelnih mera koje su donete zbog epidemije koronavirusa.

Expo
Bačka Topola
otkazan
epidemija
koronavirus
sajam
poljoprivreda
budžet
rebalans
žito
skupština
saziv
opština

Najnovije

Najčitanije

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.