Ugrás a tartalomra
Facebook

105 éve született Frank Sinatra

2020.12.12
20:28
2020.12.13
07:29
Forrás
Pannon RTV
14 évig turnézott a legendás énekessel Tom Dreesen amerikai komikus. A ma is aktív előadóművész arról is beszélt a Pannon RTV-nek korábban adott exkluzív interjújában, hogyan ismerkedett meg a szórakoztatóipar egyik legnagyobb alakjával.

Tom Dreesen arról is beszélt médiaházunknak, hogy rögös út vezetett a sikerig. Karrierje kezdetén az akkor lenézettebb amerikai szórakoztató műsorban próbált szerencsét, de az sem ment olyan könnyedén.

Tom Dreesen, komikus, előadóművész: „Háromszor lepattintottak. Az van ilyenkor, hogy odaérsz, beültetnek a sminkszobába, majd elvonulsz az öltöződbe. Lejár az idő, és lepattintanak. Azt mondják, jöjj vissza a jövő héten. Végül mégis bekerültem. Azon az estén föl volt villanyozva a közönség. Nagy sikerem volt, és azóta nem is nézek vissza. Az első Tonight Show szereplésem után egy teljesen új világ nyílt meg előttem. Végül 61 alkalommal szerepeltem a Tonight Show műsorban. Olyan művészekkel kezdtem turnézni országszerte, mint Sammy Davis Jr., Smokey Robinson és más előadókkal. Végül megismertem Frank Sinatrát, és 14 évig turnéztam vele.”

Frank Sinatra
Tom Dreesen
szórakoztatóipar
komikus
énekes

Most

10:41

Meghalt Csapó Gábor

Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.
10:22, Frissítve: 10:27

Három emlékfát ültettek

Hagyományőrzés céljából a három testvértelepülés Kunszentmiklós, Nagyvázsony és Székelykeve elhatározták, hogy három emlékfát ültetnek a székelykevei tájház udvarába.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.