Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Fernando Llano

1400 felett a haiti földrengés áldozatainak száma

2021.08.17
07:43
Forrás
Szerbiai RTV
A mentőcsapatok még nem adták fel a kutatást, tovább keresik a túlélőket.

Már 1419 halálos áldozata van a szombati haiti földrengésnek és közel 6000 ember megsérült. A pusztítás még rosszabb lehet, ha megérkezik a Grace nevű hurrikán, amely erős szelet, esőzést hozhat, és így földcsuszamlásokat és árvizeket okozhat.

Tanjug/AP Photo/Fernando Llano

Egyes területeken akár 38 centiméter eső is eshet. Országszerte komoly károk keletkeztek a Richter-skála szerinti 7,2 erősségű földrengésben Haitin. A mentőcsapatok még nem adták fel a kutatást, tovább keresik a túlélőket.

Haiti
földrengés
áldozat

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.