Ugrás a tartalomra

Alkudozik Magyarország és az IMF

2012-09-18
12:16
A nyugdíj- és jövedelemcsökkentés helyett másfajta javaslatot tesz a Nemzetközi Valutaalapnak a magyar kormány - jelentette ki tegnap Varga Mihály, az IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter
A nyugdíj- és jövedelemcsökkentés helyett másfajta javaslatot tesz a Nemzetközi Valutaalapnak a magyar kormány - jelentette ki tegnap Varga Mihály, az IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter. Az elmúlt két év gazdaságpolitikai gyakorlatához illeszkedő javaslatokat fogalmaz meg a kormány az IMF-nek címzett válaszában - mondta a miniszter a Fidesz parlamenti frakciójának ülése után. A tervek szerint kedden vagy szerdán küldik el a választ a valutaalapnak.
Magyarország
IMF
hitel
feltételek

Most

13:19, Frissítve: 14:02

Népszerű a szabadkai nagybani piac

Nem ritkán más városokból is a szabadkai nagybanira járnak a vásárlók, mert itt elmondásuk szerint az őstermelőktől jutányos áron szerezhetik be a friss zöldséget és a gyümölcsöt.
13:05, Frissítve: 14:14

Halnapok Szabadka központjában

Második alkalommal szervezték meg a Halnapok elnevezésű rendezvényt Szabadkán, a Szentháromság-szobor előtti sétányon, a Városháza szomszédságában.
12:59, Frissítve: 13:04

Monodrámáktól hangos Óbecse

Elkezdődött szerda este Óbecsén a 7. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál. Szombatig hét előadást láthat a közönség.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.