Ugrás a tartalomra

Áram-, víz-, és hőellátás nélkül maradhat az ukrán főváros

2022.12.08
18:30
Forrás
MTI
Kijevben és a kijevi régióban továbbra is érvényben vannak a villamosenergia-korlátozások.

Az orosz erők az éjszaka folyamán a dél-ukrajnai Mikolajiv várost ágyúzták - jelezték az ottani hatóságok. Az oroszok közben arról számoltak be, hogy lelőttek egy ukrán drónt a Krím-félszigeten lévő Szevasztopol kikötőváros mellett.

Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere arra figyelmeztetett: áram-, víz-, és hőellátás nélkül maradhat az ukrán főváros, amennyiben folytatódnak az infrastruktúrára mért orosz légicsapások.

Kijevben és a kijevi régióban továbbra is érvényben vannak a villamosenergia-korlátozások. Az Európai Bizottság javasolta az Oroszország elleni kilencedik szankciócsomag bevezetését. Az orosz-ukrán háború 288 napja tart.

áram
Ukrajna
háború
Oroszország

Most

12:11, Frissítve: 12:22

Zenés könyvbemutató Magyarkanizsán

Közelít valaki címmel tartotta meg zenés könyvbemutatóját Vári Fábián László Kossuth-díjas kárpátaljai költő Magyarkanizsán a Regionális Kreatív Műhely próbatermében.
10:08

A kaland itt kezdődik!

Ezzel a jelmondattal zajlik Belgrádban a Nemzetközi Turisztikai Vásár. A február 22-e és 25-e között megrendezett eseményen közel 30 ország képviselteti magát. A vásár idei partnerországa Görögország.

Népszerű