Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Átlépte a 100 milliót a koronavírussal fertőzöttek száma a világon

2021-01-26
18:31
Forrás
worldometers.info
A járvány kezdete óta összesen 100 millió 435 személy kapta el a Covid-19-et.

Az elhunytak száma összesen 2 millió 154 ezer, a gyógyultak száma viszont közelít a 72 millió 500 ezerhez. Az Amerikai Egyesült Államok áll az élen, ami a fertőzöttek számát illeti. Majd India és Brazília következik a sorban. Oroszország és az Egyesült Királyság is az első öt között szerepel. Ezeken a területeken regisztrálták eddig a legtöbb koronavírussal fertőzött személyt.

koronavírus
koronavírus-járvány

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.