Ugrás a tartalomra
Pixabay/hangela/illusztráció

Bányászok rekedtek a föld alatt Németországban

2019-11-08
18:15
Forrás
hirado.hu
Robbanás történt egy német bányában, többen a föld alatt rekedtek. Legkevesebb két ember megsérült az információk szerint. A harmincöt föld alatt rekedt bányász oxigénellátását biztosítják.

A Halle közelében fekvő létesítményben reggel következett be detonáció, egyelőre nem tudni az okát. A bányában rekedt 35 ember 700 méter mélyen, biztonságos helyen van, biztosítják számukra az oxigénellátást – közölte a Szász-Anhalt tartomány bányászati hatósága. A tervek szerint egy érintetlen járaton keresztül fogják kihozni őket. A létesítmény korábban foszfátbánya volt, ma már nem folyik a kitermelés, jelenleg bányászati hulladéklerakóként működik az üzem. 

bányászok
robbanás
Németország

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.