Ugrás a tartalomra

Belehajtott egy férfi egy rendőrségi furgonba Párizsban

2017-06-19
19:09
Szándékosan belehajtott egy férfi egy rendőrségi furgonba Párizs leghíresebb sugárútján
Szándékosan belehajtott egy férfi egy rendőrségi furgonba Párizs leghíresebb sugárútján. A támadás során senki nem sérült meg, de a támadó kocsija sokáig lángokban állt. Evakuálták az embereket a Champs-Elysees-ről.Francia hírjelentések szerint sokáig lángokban állt egy autó. A BFM hírtelevízió helyszíni tudósítása szerint a Renault Mégane gépkocsi vezetőjénél, aki egyedül volt a járműben, fegyver volt, a rendőrök kihúzták a járműből és a helyszínen ártalmatlanították, a lángokat a tűzoltók eloltották. A hírtelevízió úgy tudja, hogy a gépkocsit tűzszerészek átvizsgálták, s legalább egy gázpalackot, több fegyvert és töltényeket találtak benne. A férfi személyazonosságát egyelőre nem közölték, de a BFM hírtelevízió úgy tudja, hogy egy 33 éves, a rendőrségi nyilvántartásban iszlamista radikálisként nyilvántartott férfiről van szó. (Fotó: Tanjug)
Párizs
támadás

Most

21:28, Frissítve: 22:10

Összeért a híd két íve

Összeértek a mederhíd ívei, s tizennyolc év után újra átível a Dunán az újvidéki Žeželj-híd. Egyelőre csak gyalogosan lehet átkelni rajta a folyón Újvidék és Pétervárad között.
20:37, Frissítve: 21:06

Citeratalálkozót tartottak Adorjánon

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg a „Szól a citera” elnevezésű citeratalálkozót Adorjánon. A szervező Szőke Tisza Művelődési Egyesület mellett még hét csoport lépett színpadra.

Népszerű