Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Mary Altaffer

Beomlott egy parkolóház New Yorkban

2023.04.19
19:15
Forrás
Pannon RTV
Egy ember életét vesztette az omlásban, többen megsérültek.

Folytatják a kutatást és a romok eltakarítását a New Yorkban összeomlott parkolóház romjainál. A hatóságok minden járművet átkutatnak, hogy nem tartózkodott-e benne valaki a tragédia idején. 

Kedden délután New York belvárosa, Manhattan déli részén, a pénzügyi központ közelében omlott össze egy parkolóház. Legkevesebb egy ember meghalt és öten megsérültek. A hatósági beszámoló úgy fogalmazott, hogy az épület emeletei egészen a pinceszintig egymásra zuhantak, maga alá temetve a parkoló járműveket.

A szakértők folytatták a környező épületek átvizsgálását is, továbbra is zárva a parkolóház utcája, valamint a baleset helyszínén készült drónfelvételeket elemzik, hogy megpróbálják megállapítani az épületomlás okát. 

New York
parkolóház

Most

12:02, Frissítve: 12:12

A népmese napját ünnepelték Horgoson

Ugyan egy nappal korábban, de Horgoson is megünnepelték a magyar népmese napját, amely Benedek Elek születésnapjához kötődik. Papírszínházzal és élőszavas mesemondással várták a helyi Művelődési Ház előtt a legkisebbeket.
08:53, Frissítve: 11:03

Orbán Viktor: Magyarország nem lesz migránsgettó!

A migrációs probléma bonyolult, de a megoldás egyszerű: nem kell őket beengedni! - jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma reggel a Kossuth rádióban. Facebook-posztjában is megerősítette: Magyarország nem lesz migránsgettó.

Népszerű