Ugrás a tartalomra
Pixabay/Victoria_Borodinova

Bombafenyegetés miatt át kellett vizsgálni a moszkvai metró megállóit

2019-03-19
12:14
Forrás
MTI
Névtelen bombafenyegetés miatt át kellett vizsgálni a moszkvai metróhálózat több mint 200 megállóját. Az ismeretlen telefonáló szerint három állomáson rejtettek el pokolgépet.

Mintegy 500 rendőr vonult ki és a metró összes megállóját ellenőrizték, viszont bombát nem találtak.

Moszkvában gyakorinak számítanak a névtelen fenyegetések. Februárban a moszkvai biztonsági szervekhez több mint 800 hamis bejelentés érkezett. Egyedül február 5-én mintegy 700 objektumot kellett átkutatni, ami miatt 165 ezer embert evakuáltak.

A múlt hónapban két nap alatt több mint 700 bankfiókban, 20 üzletben és bevásárlóközpontban, valamint 14 iskolában és bevásárlóközpontban riadóztattak.

bombafenyegetés
Moszkva
metró

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.