Ugrás a tartalomra
Pixabay/Tumisu

Bővül a Google Térkép applikáció

2019-09-03
21:15
Forrás
HVG.hu
Az okostelefonokon működő Google Maps is megkapta a Google Utcakép nevű szolgáltatását.

Az új funkció nagy segítséget jelent tájékozódásban, például ha a felhasználó ismeretlen városban jár, és egy bizonyos utcát keres. Legfontosabb előnye, hogy a különálló Utcakép telepítése nélkül is használható. Az alkalmazás ilyenkor nem irányítja át a felhasználót a másikba, egyszerűen csak nézetet vált. Ugyanígy vissza is lehet lépni. A funkciót a megnyitott Térkép alkalmazásban, a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva lehet elérni. Ezután a Felfedezés részen csak be kell nyomni az Utcaképet, az app pedig azonnal az új megjelenítésre vált. A fejlesztés eddig kizárólag a Maps webes felületén volt elérhető. Frissítést követően Androidon már működik, iOS-re még nem érkezett meg az új szolgáltatás.

Google
Térkép
applikáció

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.
12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.