Ugrás a tartalomra
Jair Bolsonaro
Tanjug/AP Photo/Eraldo Peres, File

Brazília új elnöke Kuba és Venezuela elleni fellépést ígér

2018-12-19
12:07
2018-12-19
12:13
Forrás
hirado.hu
Brazília fel fog lépni Venezuela és Kuba ellen a jogállamiság és a demokrácia minden rendelkezésre álló eszközével - jelentette ki kedden Jair Bolsonaro, a dél-amerikai ország megválasztott elnöke.

Az előző párt vezetése alatt Brazília szoros kapcsolatot ápolt a két szocialista berendezkedésű dél-amerikai országgal. A megválasztott szélsőjobboldali Bolsonaro elnök viszont már korábban is gyakran bírálta a két szomszédos államot.

Brazília
Kuba
Venezuela
Bolsonaro

Most

13:19, Frissítve: 14:02

Népszerű a szabadkai nagybani piac

Nem ritkán más városokból is a szabadkai nagybanira járnak a vásárlók, mert itt elmondásuk szerint az őstermelőktől jutányos áron szerezhetik be a friss zöldséget és a gyümölcsöt.
13:05, Frissítve: 14:14

Halnapok Szabadka központjában

Második alkalommal szervezték meg a Halnapok elnevezésű rendezvényt Szabadkán, a Szentháromság-szobor előtti sétányon, a Városháza szomszédságában.
12:59, Frissítve: 13:04

Monodrámáktól hangos Óbecse

Elkezdődött szerda este Óbecsén a 7. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál. Szombatig hét előadást láthat a közönség.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.