Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mehr News Agency, Mehdi Pedramkhoo

Civil áldozatai is vannak az iráni terrortámadásnak

2018-09-22
19:26
2018-09-22
19:33
Forrás
Euronews
Katonai egyenruhába öltözött fegyveresek lőttek a tömegbe egy díszszemlén. A legutóbbi hírek szerint a támadók egy közeli parkból tüzeltek a katonákra és a nézőkre.

Legkevesebb 11 embert, más források szerint 24-et megöltek, köztük az iráni forradalmi gárda 8 tagját, egy újságírót és civileket. Több mint 30-an megsebesültek, köztük gyerekek is.

A négy támadó a dísztribünre próbált feljutni, hogy a hadsereg főtisztjeivel végezzen, de a biztonsági erők kettejüket lelőtték, a másik kettőt elfogták.

Irán
terrortámadás
civil
áldozat

Most

09:44, Frissítve: 09:50

Sűrű köd nehezíti a közlekedést

Jeges utakra és ködre lehet számítani a szerbiai utakon, főként Vajdaságban és Belgrád környékén. A Szerb Autó-Motoros Szövetség fokozott óvatosságra inti a gépjárművezetőket.
08:50

Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa

Kozák Danutát választották ismét az év legjobb magyar női gyorsasági kajakosának. Kopasz Bálint pedig az év férfi kajakosa lett - hirdette ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
08:46

Lemondott a belga miniszterelnök

Charles Michel belga miniszterelnök kedd este bejelentette lemondását. A belga kormány kisebbségbe szorult, mert a flamand nacionalista párt kilépett a koalícióból az ENSZ migrációs csomagja miatt.

Népszerű