Ugrás a tartalomra
Nemzetpolitikai Államtitkárság

Dunda György: Legyen béke!

2022.11.16
19:11
2022.11.16
20:50
Forrás
Pannon RTV
Ukrajnában nagyon nehéz a mindennapi élet. Akadozik az áramellátás, kimarad a fűtés, napról napra érkeznek a katonai behívók a magyarlakta településekre is - mondta Dunda György, kárpátaljai kollégánk a Közügyekben.

Orosz gyártmányú rakéták csapódtak be Lengyelországban kedden délután. Az ukrán határhoz közeli városban egy gabonaszárítót találtak el, két lengyel állampolgár meghalt. A témáról a hétvégén Kosztolányi-díjjal kitüntetett Dunda György beszélt hírháttérműsorunkban. A kárpátaljai újságíró azt is elmondta, hogy már 11 magyar áldozata van az orosz-ukrán válságnak.

Dunda György
Ukrajna
ukrajnai háború

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.