Ugrás a tartalomra

Elbocsátják a felelőst

2017.08.23
14:55
2020.02.17
19:22
Több baleset is történt az irányítása alatt.

Felmentik az amerikai 7. flotta parancsnokát, mert folyton összeütköznek az alá tartozó hadihajók. Joseph Aucoin altengernagy bár nyugalmazás előtt áll, de most elbocsátják, miután idén már négyszer szenvedtek balesetet az irányítása alatt álló flotta hajói. Legutóbb a John S. McCain rakétaromboló ütközött össze egy tankerrel, a balesetben 10 tengerész vesztette életét, júniusban pedig a USS Fitzgerald romboló karambolozott, akkor heten haltak meg. Januárban és májusban két irányított rakétás cirkáló szenvedett kisebb balesetet, akkor nem volt halálos áldozat. Az ütközések miatt átmenetileg leállították az összes hajót. Aucoin a Japánban állomásozó 7. flotta parancsnoka volt, az elmúlt hetekben már több beosztottját is felmentették a balesetek miatt. (444.hu/BuzzFeed)

haditengerészet
balesetek
felelős
elbocsátás
Amerikai Egyesült Államok

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.