Ugrás a tartalomra
Bilincs a gépelő kézen
Pixabay/lechenie-narkomanii

Elhagyta a szerencse a szerencsejáték-üzemeltetőket Vietnamban

2019-07-29
08:44
2019-07-29
08:58
Forrás
MTI
Csaknem 400 kínait tartóztattak le illegális szerencsejáték miatt Vietnamban.

A rendőrség közlése szerint a kínai állampolgárok Vietnam eddigi legnagyobb „földalatti” fogadójátékrendszerét üzemeltették. Haiphongban legalább száz helyiségből működtettek szerencsejáték-honlapokat azok, akiket a razzia során tetten értek. Az őrizetbe vettek életkora 18 és 24 év között van. A rendőrség lefoglalt tőlük 530 számítógépet és mintegy 2000 okostelefont.

A szervezet mindazonáltal nem vietnamiak, hanem kínaiak számára működtette rendszerét, csakhogy a szerencsejáték általánosan tiltott Vietnamban. Külföldiek ugyan játszhatnak, de csakis helyi kaszinókban.

szerencsjáték
honlap
Vietnam
kínai
letartóztatás
razzia
Haiphong

Most

07:41, Frissítve: 07:50

Járványhelyzet Magyarországon

Meghalt 5 beteg és 3.756-ra emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon - közölték a koronavirus.gov.hu oldalon.
21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.