Ugrás a tartalomra
Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Elhunyt Jevgenyij Zinicsev

2021.09.08
13:36
Forrás
Szerbiai RTV
Oroszország rendkívüli helyzetekért felelős minisztere egy gyakorlat közben vesztette életét, miközben megmentette egy másik emberét.

Egyes jelentések szerint egy szikláról esett le, azonban a tragédia további részleteit nem közölték.

Zinicsev 1966. augusztus 18-án született Szentpéterváron. Az orosz tárcavezető több éven át a hadsereg tagja volt, és az orosz haditengerészet északi flottájában szolgált. 1987-ben csatlakozott a KGB-hez, majd az országban történt jelentős változások után a Szövetségi Védelmi Szolgálatban folytatta pályafutását. Zinicsev a terrorizmus elleni küzdelem titkosszolgálatának vezető helyettesének felelős funkcióját is ellátta. 2006 és 2015 között az orosz államfő személyes védelmét is ő biztosította.

Aleksandar Vučić táviratban nyilvánította részvétét.

Jevgenyij Zinicsev
elhunyt
meghalt
Oroszország

Most

19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.
16:00, Frissítve: 19:59

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.