Ugrás a tartalomra
Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Elhunyt Jevgenyij Zinicsev

2021.09.08
13:36
Forrás
Szerbiai RTV
Oroszország rendkívüli helyzetekért felelős minisztere egy gyakorlat közben vesztette életét, miközben megmentette egy másik emberét.

Egyes jelentések szerint egy szikláról esett le, azonban a tragédia további részleteit nem közölték.

Zinicsev 1966. augusztus 18-án született Szentpéterváron. Az orosz tárcavezető több éven át a hadsereg tagja volt, és az orosz haditengerészet északi flottájában szolgált. 1987-ben csatlakozott a KGB-hez, majd az országban történt jelentős változások után a Szövetségi Védelmi Szolgálatban folytatta pályafutását. Zinicsev a terrorizmus elleni küzdelem titkosszolgálatának vezető helyettesének felelős funkcióját is ellátta. 2006 és 2015 között az orosz államfő személyes védelmét is ő biztosította.

Aleksandar Vučić táviratban nyilvánította részvétét.

Jevgenyij Zinicsev
elhunyt
meghalt
Oroszország

Most

18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.