Ugrás a tartalomra
Tanjug/jordan Strauss/Invision/AP

Elhunyt Louie Anderson, világhírű amerikai humorista

2022.01.21
17:44
Forrás
Rolling Stone
68 évesen elhunyt Louie Anderson, világhírű amerikai humorista, színész, műsorvezető. Rákbeteg volt. Minnesotában töltötte gyerekkorát, egy 11 gyermekes család 10. gyermekeként.

Humoros történeteit javarészt életéből merítette. Az első nagy sikerét a The Tonight Show éjszakai beszélgetős műsornak köszönhette. A show akkori, legendás házigazdája, Johnny Carson felkarolta, többször is méltatta. A stand up, azaz az Állj ki, és dumálj! műfaj egyik megkerülhetetlen alakja volt. Karrierje során olyan filmekben láthatta a közönség, mint az Amerikából jöttem, amely alkotás második részében is visszatért. Legutóbb a Baskets című sikeres sorozat szereplője volt.

Louie Anderson
humorista
színész
műsorvezető

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.