Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Elítélte a Srí Lanka-i robbantásos merényleteket Ferenc pápa

2019-04-22
15:47
Forrás
MTI
A katolikus egyházfő imádkozik az áldozatokért és a sebesültekért.

Ismételten elítélte a Srí Lanka-i robbantásos merényleteket Ferenc pápa a Szent Péter téren ma délben mondott beszédében. Kijelentette, hogy az embertelen terrorista támadások soha sem igazolhatók. A pápa azt mondta, imádkozik a számtalan áldozatért és sebesültért. Ferenc pápa hangoztatta: a húsvét azt üzeni, hogy a remény fényének el kell oszlatnia a félelmet és a gyászt. Ferenc pápa lezárta a húsvéti szertartásokat, amelyeket virágvasárnaptól több százezer hívő és turista követett a Vatikánban.

Srí Lanka
robbanás
merénylet
Ferenc pápa

Most

12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.
11:17, Frissítve: 11:23

Magyarországon a csantavéri bérgyilkos

Magyarországra hozták Dér Csabát, a csantavéri bérgyilkost. A két gyilkossággal gyanúsított férfit márciusban fogták el Prágában, most kommandósok hozták a határig.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.