Ugrás a tartalomra
Kim Jong Un
FoNet

Elképzelhetetlen támadást mérhet Észak-Korea az Amerikai Egyesült Államokra

2017-10-20
10:49
2017-10-20
10:58
Forrás
Szerbiai RTV
Az észak-koreai vezetés egy váratlan és elképesztő támadást tervez az USA ellen - jelenti a Yonhap.

A szöuli hírügynökség észak-koreai hírforrásokra hivatkozva azt írja, hogy az Egyesült Államok szinte Phenjan orra alá dugta a potenciális támadási célpontjaik listáját, amelyre az észak-koreai vezetés válaszként egy váratlan és elképesztő támadást tervez az USA ellen.

Észak-Korea
Amerikai Egyesült Államok
támadás

Most

07:24, Frissítve: 07:36

Átadták a Forum Könyvkiadó Intézet díjait

Átadták a Forum Könyvkiadó Intézet díjait, a legrangosabb vajdasági magyar művészeti elismeréseket Újvidéken, a Forum székházában. A díjazottak Beszédes István, Gubik Korina és Bela Duranci.
23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46, Frissítve: 07:18

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.