Ugrás a tartalomra
Pixabay/Pexels

Elmarad a riói karnevál

2021.01.22
09:46
2021.01.22
09:52
Forrás
MTI
Eredetileg február 13. és 16. között rendezték volna a hagyományos télűző vigasságot.

Elmarad idén a világhírű Rio de Janeiró-i karnevál az új koronavírus okozta világjárvány miatt. Eredetileg február 13. és 16. között rendezték volna a hagyományos télűző vigasságot, ám a világjárvány miatt az év közepére halasztották.

Most úgy tűnik, nem tudják megtenni a szükséges előkészületeket, továbbá a körülmények júliusban is olyanok lesznek, hogy nem tarthatják meg a karnevált – ezt a polgármester közölte a Twitteren.

A Rio de Janeiró-i karnevál a világ talán legnagyobb szabadtéri partija, amely minden évben brazil és külföldi turisták millióit csalja a városba.

riói karnevál
elmarad
farsang
koronavírus

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.