Ugrás a tartalomra
Tanjug/Ma Minyan/cns photo via AP

Elnyelt a föld egy buszt Kínában

2020-01-14
14:41
Forrás
021, BBC
6 ember meghalt, 16-an pedig megsérültek Kínában, amikor tegnap megnyílt a föld az egyik forgalmas útszakaszon.

Kép: Tanjug/CCTV via AP

Az eset Xining város kórháza előtt történt, a 10 méter átmérőjű lyukba többen is belezuhantak, egy autóbusz is. Az elmúlt években Kínában számos hasonló eset történt. Az utakon lévő lyukak a gyakori és rossz építési munkálatok miatt alakul ki. 2018-ban négy, 2013-ban pedig öt halálos áldozatot követeltek ehhez hasonló beomlások. Jelenleg is folynak a vizsgálatok azzal kapcsolatban, hogy hány ember tartózkodott a buszon, amikor a baleset bekövetkezett.

Kína
busz
elnyel
megnyílt

Most

13:28

Halálos baleset Szabadkán

Súlyos közlekedési szerencsétlenség történt hajnali 2 órakor Szabadkán. Egy személyautó lesodródott az útról, majd egy parkoló teherautónak csapódott. A gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.
12:41, Frissítve: 12:52

Épült, szépült Martonos

A közelmúltban számos beruházás történt Martonoson. Felújították a helyi közösség épületének homlokzatát, a katolikus temetőben kialakítottak egy járófelületet és több útra is aszfaltburkolat került.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.