Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Victoria Jones/PA

Elöntötte a víz Londont

2021.07.25
21:58
2021.07.25
22:08
Forrás
Euronews, Szerbiai RTV
A város nagy részén megbénult a forgalom

Elöntötte a víz London utcáit, miután heves és nagy mennyiségű csapadék zúdult a brit fővárosra. Kocsik és emeletes buszok vesztegeltek az utcákon. Nyolc metróállomást is le kellett zárni. A víz üzleteket árasztott el, és a város nagy részén megbénult a forgalom. London egyes helyein a buszok kerekeinek közepéig ért a víz. A közösségi portálokon olyan képek is megjelentek, amelyeken látszik, hogy a lakosok gumicsónakkal és kajakkal közlekednek a városban.

A meteorológusok további nagy mennyiségű esőre számítanak a térségben: az előrejelzések szerint július hó végéig az ilyenkor szokásos csapadékmennyiség duplája hullhat le.

Tanjug/AP/Victoria Jones/PA
esőzés
árvíz
Nagy-Britannia
London

Most

18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.