Ugrás a tartalomra
az eltűnt tengeralattjáró
Tanjug via AP/Argentina Navy, 2014

Eltűnt egy tengeralattjáró

2017-11-18
22:22
2017-11-18
22:33
Forrás
hirtv.hu, Euronews
Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.

Az Ara San Juan tengeralattjáró három napja eltűnt a radarról az Argentin-tengeren, 430 kilométerre a partoktól – utoljára szerda reggel küldött jelzést. A hatóságok azt remélik, hogy csupán kommunikációs hibáról van szó.

A gépet az argentin hadsereg repülőgépei és hadihajói keresik, de bekapcsolódott az amerikai NASA egyik repülőgépe is a kutatásba, sőt még Nagy-Britannia is felajánlotta a segítségét. A kutatómunkát azonban nehezítik a nagy hullámok és az erős szél.

tengeralattjáró
argentín
eltűnt

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű