Ugrás a tartalomra
az eltűnt tengeralattjáró
Tanjug via AP/Argentina Navy, 2014

Eltűnt egy tengeralattjáró

2017-11-18
22:22
2017-11-18
22:33
Forrás
hirtv.hu, Euronews
Eltűnt egy argentin tengeralattjáró a dél-amerikai ország partjainál – a vízi jármű személyzete utoljára szerda reggel adott életjelet magáról. A fedélzeten 44 főnyi legénység tartózkodik.

Az Ara San Juan tengeralattjáró három napja eltűnt a radarról az Argentin-tengeren, 430 kilométerre a partoktól – utoljára szerda reggel küldött jelzést. A hatóságok azt remélik, hogy csupán kommunikációs hibáról van szó.

A gépet az argentin hadsereg repülőgépei és hadihajói keresik, de bekapcsolódott az amerikai NASA egyik repülőgépe is a kutatásba, sőt még Nagy-Britannia is felajánlotta a segítségét. A kutatómunkát azonban nehezítik a nagy hullámok és az erős szél.

tengeralattjáró
argentín
eltűnt

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű

Bundestag homlokzata

Megtámadták Angela Merkelt

Egy afgán származású migráns akart Angela Merkelre támadni Berlinben - a rendőrség szerint. Az incidens akkor történt, amikor a német kancellár elhagyta a Reichstag épületét.