Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci, File

Észak-Korea hajlandó folytatni a tárgyalásokat az Egyesült Államokkal

2019-09-10
10:10
2019-09-10
10:19
Forrás
CNN
Észak-Korea hajlandó folytatni az Amerikai Egyesült Államokkal megkezdett tárgyalásokat a koreai félsziget atommentesítése érdekében - tudósít a CNN.

Az információt a kommunista állam helyettes külügyminiszterének nyilatkozatára alapozza az amerikai sajtó. Sajtóértesülések szerint a diplomata azt mondta, hogy amennyiben Washington hajlandó bizonyos engedményekre, Phenjan kész újra tárgyalóasztalhoz ülni akár már szeptember végén. Mike Pompeo amerikai külügyminiszter is nagy reményeket fűzött annak kapcsát, hogy folytatódhatnak a megbeszélések. Donald Trump amerikai elnök pedig újságrói kérdésre reagálva kiemelte: baráti kapcsolatot ápol Kim Dzsong Unnal, a tárgyalások pedig jó dolgok.

Észak-Korea
Egyesült Államok
Mike Pompeo
atommentesítés

Most

07:25, Frissítve: 07:43

Thiem legyőzte Đokovićot

Novak Đoković kikapott az osztrák Dominic Thiemtől Londonban. A férfi tenisz ATP-világbajnokság keddi játéknapján, a második csoportkörben tegnap este csapott össze a két teniszező.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.