Ugrás a tartalomra
Pixabay/geraldfriedrich2/Illusztráció

Evakuálás a frankfurti repülőtéren

2021-01-16
20:49
2021-01-16
21:03
Forrás
Szerbiai RTV, Twitter
Evakuálják a frankfurti repteret. Állítólag fegyveres fenyegetés miatt.

Egyes részekből kimenekítik az embereket, rendőrségi akció van folyamatban, de még mindig nem tudni pontosan mi az oka. Az egyes számú terminált ürítik, a rendőrség arra figyelmeztetett mindenkit, hogy kövessék a biztonsági szolgálat utasításait.

A közösségi hálón olyan hírek jelentek meg, miszerint bombafenyegetés történt. Egy felvételen az látszik, hogy egy rendőr egy földön fekvő személyre irányítja fegyverét. A reptéri illetékesek arra kérték az embereket, hogy ne bocsátkozzanak találgatásokba és ne közöljenek videókat a rendőri akcióról. A hatóságok a Twitteren közölték, egy elhagyott poggyásztáskát átnéztek, és biztonságosnak találták.

Frankfurt
reptér
evakuál
kimenekít
kiürít
fenyegetés
fegyver

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.