Ugrás a tartalomra

Evakuáltak egy párizsi pályaudvart

2017.05.09
10:08
Rendőrök leptek el, evakuáltak és zártak körbe kedd hajnalban egy párizsi vasúti pályaudvart, amelyet fél kettőkor ismét megnyitottak
Rendőrök leptek el, evakuáltak és zártak körbe kedd hajnalban egy párizsi vasúti pályaudvart, amelyet fél kettőkor ismét megnyitottak. A pályaudvaron tartózkodókat kiküldték, viszont a vonatokban lévő emberek nem hagyhatták el a kocsikat. Egy rendőrségi szóvivő annyit közölt az AP hírügynökséggel, hogy felmerült valamilyen gyanú, amelyet ki akarnak zárni. Egy helyi lap úgy értesült, hogy a francia rendőrség három veszélyes férfit keres. Franciaországban rendkívüli állapot van érvényben amiatt, hogy az elmúlt években több iszlamista szélsőséges támadást követtek el az országban.(Magyar Szó)
Párizs
rendőrök
evakuálták
vasúti pályaudvar

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.