Ugrás a tartalomra

Évtizedekig tussolták a pedofilügyeket

2012-09-18
11:19
Több száz feltételezett pedofilügyet titkoltak el az elmúlt húsz évben a Boy Scouts of America fiúcserkész-szervezetnél - közölték hétfőn az amerikai lapok
Több száz feltételezett pedofilügyet titkoltak el az elmúlt húsz évben a Boy Scouts of America fiúcserkész-szervezetnél - közölték hétfőn az amerikai lapok. A botrányt a The Los Angeles Times robbantotta ki azzal, hogy átvizsgálta a szervezet 1600 belső, az elmúlt két évtizedre vonatkozó bizalmas mappáját.Több mint félezer olyan esetre bukkantak, amelyek során a cserkészek vezetői közvetlenül értesültek a szexuális bántalmazásokról a fiúktól és a szülőktől. Az esetek 80 százalékában a cserkészszövetség egyáltalán nem tett feljelentést, és a jelek szerint minden eszközzel igyekeztek eltussolni az ügyeket.
cserkészek
pedofil

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.