Ugrás a tartalomra

Exkluzív interjú Kárpátaljáról, borzalmas állapotok uralkodnak, naponta csak pár órát van áram

2022.12.05
20:58
2022.12.05
21:05
Forrás
Pannon RTV
A Közügyekben egy exkluzív interjút láthattak Kárpátaljáról, borzalmas állapotok vannak Ukrajnában, az energetikai hálózatot ért csapások miatt naponta csak pár órát van áram.

Újságíró kollégánk azt mondta, hogy hihetetlen megoldásokkal tudnak csak úrrá lenni ezen a helyzeten, például gyakran éjfélkor kel a család, hogy megfürödjön, vagy főzzön, esetleg egy picit bemelegítse a lakást, mert ekkor jön meg az áram.

Ukrajna
haború
Kárpátalja
vízhiány
áramhiány
Dunda György

Most

18:42, Frissítve: 19:41

Lázár János Óbecsén zárta vajdasági körútját

Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben tartott délután lakossági fórumot a Vajdasági Magyar Szövetség. Az eseményen jelen volt Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter is, aki a Tisza-parti városban zárta vajdasági körútját.
16:55, Frissítve: 19:06

Birkózóiskola nyílt Pacséron

Nagy volt az érdeklődés a helyi iskola diákjai részéről. A Vajdasági Birkózóakadémia berkeiben a pacsérival egyben már kilenc klub nyílt, de folytatni fogják a tagtoborzást és a birkózóiskolák nyitását.

Népszerű

Két új pályázat jelent meg a Prosperitatinál

Folytatódik a Prosperitati Alapítvány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, két új pályázat jelent meg a mezőgazdasági termelők és a vállalkozók számára, 2-2 milliárd forintos keretösszeggel. Pályázni december 5-től lehet.

Kerülje el ezt a kereszteződést Szabadkán

Újabb ideiglenes útlezárás várható Szabadkán. A Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítése miatt november 25-étől, vagyis szombattól tíz napon át zárva lesz a Makszim Gorkij, a Jovan Mikić, a Papp Pál és a Szegedi út kereszteződése.