Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Exkluzív interjú Kárpátaljáról, borzalmas állapotok uralkodnak, naponta csak pár órát van áram

2022.12.05
20:58
2022.12.05
21:05
Forrás
Pannon RTV
A Közügyekben egy exkluzív interjút láthattak Kárpátaljáról, borzalmas állapotok vannak Ukrajnában, az energetikai hálózatot ért csapások miatt naponta csak pár órát van áram.
Pannon RTV

Újságíró kollégánk azt mondta, hogy hihetetlen megoldásokkal tudnak csak úrrá lenni ezen a helyzeten, például gyakran éjfélkor kel a család, hogy megfürödjön, vagy főzzön, esetleg egy picit bemelegítse a lakást, mert ekkor jön meg az áram.

Ukrajna
haború
Kárpátalja
vízhiány
áramhiány
Dunda György

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.