Ugrás a tartalomra
Pixabay/Fachdozent

Február 10-től új beutazási korlátozás lép életbe Ausztriában

2021.02.08
17:48
2021.02.08
22:50
Forrás
MTI
Az új szabályok értelmében a beutazás előzetesen online regisztrációhoz kötött, és a belépést követően mindenki köteles hatósági házi karanténba vonulni tíz napra – számolt be Kiss Róbert alezredes a magyar operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Hozzátette, a beutazást követő ötödik naptól van lehetőség ingyenes PCR- vagy antigénteszt elvégeztetésére. Az alezredes tájékoztatása szerint a korlátozás nem terjed ki az ingázókra, a szükségszerű mezőgazdasági vagy erdőgazdasági munkát végzőkre, a személyforgalmi tranzit- és a nemzetközi tranzit-teherforgalomra, valamint a sürgősségi orvosi ellátásban részesülőkre.

beutazási korlátozás
Ausztria
koronavírus
karantén

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.