Ugrás a tartalomra

Feltehetően afgán migránsok zaklattak nőket Ausztriában

2016.09.04
16:32
Nőket zaklattak egy ausztriai fesztiválon szombaton hajnalban, a tettesek feltehetően fiatal afganisztáni menekültek voltak
Nőket zaklattak egy ausztriai fesztiválon szombaton hajnalban, a tettesek feltehetően fiatal afganisztáni menekültek voltak. A rendezvényen borkóstolás is volt, az információk szerint itt történtek a zaklatások.Eddig 8 nő tett feljelentést. A fesztiválon nagy volt a tömeg, és a támadók ezt kihasználva húzták magukhoz és tapogatták a nőket. Az MTI szerint a rendőrség abból indul ki, hogy még több áldozat jelentkezhet, mert a tanúvallomásokban 7 elkövetőt említettek. Eddig 5 embert gyanúsítottak meg, közülük négyen 15-16 évesek, az ötödik 22 éves. A rendőrség további sértettek és szemtanúk jelentkezését várja. (Index.hu, MTI)
migránsok
Ausztria
zaklatás

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.