Ugrás a tartalomra
A közzétett felvétel
Tanjug/AP/French Police

Felvételt tettek közzé a lyoni robbantás gyanúsítottjáról a francia hatóságok

2019-05-25
19:34
2019-05-25
19:40
Forrás
MTI
A hatóságok lakossági felhívást tettek közzé, hogy szemtanúk jelentkezését várják.

A képen egy biciklit toló férfi látható, aki sötét napszemüveget, hosszú ujjú fekete felsőt és világos rövidnadrágot visel, a száját elfedte. A képet egy biztonsági kamera rögzítette.

A francia igazságügyi miniszter szerint még korai lenne terrorcselekményről beszélni. A helyi idő szerint péntek délután fél hat után nem sokkal feltehetően egy csomagba rejtett pokolgép robbant fel, aminek következtében egyes hírforrások legalább nyolc, mások pedig legalább tizenhárom sebesültről adtak hírt ottani forrásokra hivatkozva. A sebesültek között van egy gyerek is. A bomba szögeket is tartalmazott.

Lyon
robbantás
gyanúsított
Franciaország

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.