Ugrás a tartalomra
A közzétett felvétel
Tanjug/AP/French Police

Felvételt tettek közzé a lyoni robbantás gyanúsítottjáról a francia hatóságok

2019-05-25
19:34
2019-05-25
19:40
Forrás
MTI
A hatóságok lakossági felhívást tettek közzé, hogy szemtanúk jelentkezését várják.

A képen egy biciklit toló férfi látható, aki sötét napszemüveget, hosszú ujjú fekete felsőt és világos rövidnadrágot visel, a száját elfedte. A képet egy biztonsági kamera rögzítette.

A francia igazságügyi miniszter szerint még korai lenne terrorcselekményről beszélni. A helyi idő szerint péntek délután fél hat után nem sokkal feltehetően egy csomagba rejtett pokolgép robbant fel, aminek következtében egyes hírforrások legalább nyolc, mások pedig legalább tizenhárom sebesültről adtak hírt ottani forrásokra hivatkozva. A sebesültek között van egy gyerek is. A bomba szögeket is tartalmazott.

Lyon
robbantás
gyanúsított
Franciaország

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.