Ugrás a tartalomra

Fényes nappal raboltak ki egy Cartier ékszerboltot Monacóban

2017.03.26
10:18
2017.10.03
10:19
Fegyveresek kiraboltak egy Cartier ékszerboltot szombaton a Monacói Hercegségben
Fegyveresek kiraboltak egy Cartier ékszerboltot szombaton a Monacói Hercegségben. Három férfi ment be a híres kaszinó közelében lévő üzletbe. Egyiküknél fegyver is volt. A rablás után a tettesek autóval menekültek el. A kocsit később felgyújtották, és egy másikkal folytatták útjukat. A rendőrség azonnal lezárta a hercegség határait. Az egyik tettest sikerült elfogni, két társa elmenekült. Egyelőre nem tudni, hogy az elkövetők mit és milyen értékben raboltak. Lövések nem dördültek el az akcióban, senki sem sebesült meg, túszokat sem ejtettek. (Index.hu, fotó:pixabay)
rablás
ékszerbolt
Monaco

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.