Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Emilio Morenatti

Fesztiválhangulat Spanyolországban

2021.05.16
22:24
2021.05.16
22:56
Ez volt az első hétvége, hogy hat hónap után megint szabadon bulizhattak

Fesztiválhangulatban ünnepelték az emberek a szükségállapot feloldását Spanyolországban. Újra lehet utazni a spanyol tartományok között, így a belföldi turisták elözönlötték a tengerpartokat. Hat hónap után megszűnt az éjszakai kijárási tilalom, és már nem volt akadálya az utcai partiknak sem. Sokan azonban fittyet hánytak a megmaradt járványügyi szabályokra, ezért a spanyol rendőrségnek többször is közbe kellett avatkoznia. Tartományonként különböző korlátozások továbbra is érvényben vannak. Az ország egyelőre nem nyitotta meg kapuit a külföldi turisták előtt.

Eddig több mint 3,5 millióan fertőződtek meg Spanyolországban, és legkevesebb 80 ezren vesztették életüket a vírus okozta betegség szövődményei miatt.

Spanyolország
korlátozások
koronavírus

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.