Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Illusztráció

Fizet érte, aki nincs beoltva

2021.10.17
08:01
2021.10.17
08:12
Forrás
Magyar Szó, 021.rs
Franciaországban már nem ingyenes a koronavírus-teszt azok számára, akik nincsenek beoltva.

Fizetniük kell, ha teszteltetni akarják magukat, nem is keveset: az ár 22 és 45 euró közötti. Ez alól csak azok a beoltatlanok kivételek, akiknek ezt az orvos írta elő. A teszt egyébként azoknak, akik megkapták a koronavírus elleni védőoltást, és minden 18 éven aluli személy számára továbbra is ingyenes. A mostani intézkedést a francia kormány a covid-igazolás kiegészítéseként fogadta el, ami Franciaországban már nyár óta kötelező. Enélkül nem lehet látogatni a turisztikai látványosságokat, nem lehet belépni a kórházakba, valamint az ottani vasúti és légi közlekedés sem használható.

Franciaország
beoltva
fizetni
koronavírus-teszt

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű