Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

Folytatódnak a harcok a Közel-Keleten

2021.05.15
13:49
2021.05.15
14:47
Forrás
Szerbiai RTV, euronews.com, hirado.hu
Hajnalban is folytatódtak a harci cselekmények Izrael és a palesztin Hamász között. A Gázai övezetből rakétákkal támadtak, míg Izrael légicsapásokat mért a Hamász állásaira.

Több városban ismét légiriadó volt. Palesztin közlés szerint az izraeli légitámadások következtében legkevesebb 12 személy vesztette éltét, valamint romba döntöttek egy mecsetet is.

Az áldozatok száma napról napra növekszik mindkét oldalon. Hétfő óta legalább 132 embert öltek meg Gázában, köztük 32 gyermeket és 21 nőt, 950 ember pedig megsebesült.

Izraeli részről nyolc halálos áldozatról – köztük két gyerekről – számoltak be szombat hajnalig.

Ez egyébként a legnagyobb összecsapás 2014 óta az izraeliek és a palesztinok között.

Izrael
Hamász
palesztin
harc

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.