Ugrás a tartalomra
Robbanás
Pixabay/illusztráció

Gáz robbant egy albániai turistahelyen

2017-07-28
15:25
2017-10-04
12:14
Több mint 20 személy megsérült egy gázrobbanásban az albániai turistahelyen, Velipojéban.

A sebesültek közül öten súlyos sérüléseket szereztek. A detonáció egy szállodakomplexum konyhájában, az első emeleten történt. Ennek következtében keletkezett a tűz. A turisták aludtak a detonáció idején. A tűzoltók és a rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek. A vendégeket és a környéken élőket is evakuálták. (Tanjug, Szerbiai RTV)

Albánia
gázrobbanás
sérültek
turistahely
Velipoje

Most

10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.