Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Eranga Jayawardena

A hadsereg is keresi a cinkosokat Srí Lankán

2019-04-22
17:46
Forrás
Vajdasági RTV, Tanjug
Estétől kijárási tilalmat vezetnek be.

Maitripala Sziriszena Srí Lanka-i elnök hadiállapotban használatos felhatalmazásokat adott a katonaságnak a tegnapi öngyilkos merényletekkel kapcsolatban levő egyének elfogására és vizsgálati fogságba helyezésére. Az elnöki iroda közleménye szerint helyi idő szerint éjfélkor lép életbe a rendelkezés. A kormány tájékoztatása értelmében kijárási tilalom lesz érvényben este 8 órától. A 290 halálos áldozatot követelő merényletsorozat után Colombo utcái üresek, az üzletek nagy része zárva tart és mindenfelé a biztonsági erők felfegyverzett tagjai járőröznek az utcákon.

Srí Lanka
hadsereg
cinkosok
terrortámadás

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.