Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Eranga Jayawardena

A hadsereg is keresi a cinkosokat Srí Lankán

2019-04-22
17:46
Forrás
Vajdasági RTV, Tanjug
Estétől kijárási tilalmat vezetnek be.

Maitripala Sziriszena Srí Lanka-i elnök hadiállapotban használatos felhatalmazásokat adott a katonaságnak a tegnapi öngyilkos merényletekkel kapcsolatban levő egyének elfogására és vizsgálati fogságba helyezésére. Az elnöki iroda közleménye szerint helyi idő szerint éjfélkor lép életbe a rendelkezés. A kormány tájékoztatása értelmében kijárási tilalom lesz érvényben este 8 órától. A 290 halálos áldozatot követelő merényletsorozat után Colombo utcái üresek, az üzletek nagy része zárva tart és mindenfelé a biztonsági erők felfegyverzett tagjai járőröznek az utcákon.

Srí Lanka
hadsereg
cinkosok
terrortámadás

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.