Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Eranga Jayawardena

A hadsereg is keresi a cinkosokat Srí Lankán

2019.04.22
17:46
Forrás
Vajdasági RTV, Tanjug
Estétől kijárási tilalmat vezetnek be.

Maitripala Sziriszena Srí Lanka-i elnök hadiállapotban használatos felhatalmazásokat adott a katonaságnak a tegnapi öngyilkos merényletekkel kapcsolatban levő egyének elfogására és vizsgálati fogságba helyezésére. Az elnöki iroda közleménye szerint helyi idő szerint éjfélkor lép életbe a rendelkezés. A kormány tájékoztatása értelmében kijárási tilalom lesz érvényben este 8 órától. A 290 halálos áldozatot követelő merényletsorozat után Colombo utcái üresek, az üzletek nagy része zárva tart és mindenfelé a biztonsági erők felfegyverzett tagjai járőröznek az utcákon.

Tanjug/AP Photo/Eranga Jayawardena
Srí Lanka
hadsereg
cinkosok
terrortámadás

Most

20:21

A portugálok ellen javítottak a németek

A német válogatott egygólos hátrányból fordítva magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a portugál csapat felett a labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű F csoportjának második fordulójában, Münchenben.
18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.