Ugrás a tartalomra
Tanjug/Europa Press via AP

Hatalmas robbanás Madridban

2021-01-20
17:04
2021-01-20
18:39
Forrás
Magyar Szó, reuters.com
Legkevesebb két halálos áldozata és több sérültje van a Madrid belvárosában szerdán történt házrobbanásnak, amit vélhetően gázszivárgás okozott.
Tanjug/AP Photo/Andrea Comas

A hat emeletes épület teteje, homlokzata és több oldalfala teljes egészében leomlott. Az ingatlanban irodák, tárgyalótermek és három lakás volt. A szomszédban iskola és idősotthon is van, mindkét épületből evakuálták a bent lévőket. A mentőszolgálat tábori kórházat állított fel a közelben a sebesültek ellátására, tájékoztatásuk szerint eddig hat könnyű és egy súlyos sérültet szállítottak kórházba. 

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Madrid
robbanás
gázrobbanás
gázszivárgás

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.