Ugrás a tartalomra
Razzia Washingtonban
Tanjug/AP/Rebekah Welch/The Seattle Times

Illegális migránsok elleni razziák kezdődtek az Egyesült Államok nagyvárosaiban

2019-07-14
23:13
2019-07-14
23:24
Forrás
MTI
Az összehangolt akció mintegy kétezer bevándorlót érint tíz amerikai nagyvárosban.

A razzia azon személyek letartóztatására és kitoloncálására irányul, akik a felszólítás ellenére sem nyújtottak be kérelmet a bevándorlási hivataloknál - nyilatkozta Matthew Albence ügyvezető igazgató a Fox televíziónak. „Ezek az emberek törvénytelenül jöttek országunkba, és mi törvényesen eltávolítjuk őket” - mondta Donald Trump amerikai elnök pénteken, amikor bejelentette a nagyméretű akciót.

Tüntetés Chicagóban

A rendelkezések ellen szombaton több városban is tiltakoztak. Chicagóban tüntetők vonultak az utcára, Washington és Los Angeles polgármesterei pedig arra szólították fel a városok rendőreit, hogy ne működjenek együtt a bevándorlási hivatal rendfenntartó erőivel.

Egyesült Államok
migráns
illegális
Donald Trump
Amerika

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.