Ugrás a tartalomra
Illusztráció

Ingyenes lesz a tömegközlekedés Luxemburgban

2018-12-06
11:09
Luxemburg lesz az első olyan állam a világon, ahol ingyenes lesz a tömegközlekedés. Jövő nyártól állítólag nem kell majd fizetni a vonatokon, a villamosokon és a buszokon.

Az ország eddig is élen járt a tömegközlekedést illetően, már az idei nyár óta a 20 évnél fiatalabbak ingyen használhatják a tömegközlekedést. A felnőtteknek is csupán 2 eurót kell fizetniük a két órás jegyért, ennyi idő alatt pedig szinte bárhová el lehet jutni a miniatűr államban.

Luxemburg

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.