Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky

Ismét rakétákkal támadtak több ukrajnai várost az orosz erők

2022.10.31
12:24
2022.10.31
13:29
Forrás
hirado.hu
Az ukrán hatóságok szerint az ország több részén légiriadó van érvényben.

Robbanásokat hallottak a fővárosban, Kijevben, az északkeleti Harkivban és a délkeleti Zaporizzsjában. A hatóságok felszólították az embereket, hogy menjenek óvóhelyekre. Több városból, illetve régióból áramkimaradásokról érkeztek jelentések.

Vitalij Klicsko kijevi polgármester elmondta, hogy az orosz erők délelőtt lecsaptak az energetikai infrastruktúra helyszíneire, ami több kerületben áram- és vízellátási kimaradást okozott. Reggel 8 óra körül 7-8 robbanás hallatszott a fővárosban.

rakétatámadás
Ukrajna
Oroszország
orosz-ukrán háború
légiriadó

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.