Ugrás a tartalomra
Tanjug

Jelenleg Melbourne-ben a legrosszabb a levegő a világon

2020-01-14
13:53
Forrás
euronews.com
Az ausztrál nagyváros levegőjét sorozatban második nap kellett veszélyesnek nyilvánítani a hónapok óta tomboló bozóttüzek miatt.

A levegő rossz minősége az oka annak is, hogy leállították az Ausztráliában zajló nyílt teniszbajnokság edzéseit és meccseit, a játékosok közül ugyanis többen köhögőrohamot kaptak, és nem tudták folytatni a játékot.

Melbourne
smog
legrosszabb levegő

Most

09:51, Frissítve: 09:58

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.
08:48

Két igazi nyári nap áll előttünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.