Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Karantén vár a keleti vakcinákkal beoltottakra Németországban

2021.05.13
08:47
2021.05.13
08:54
Forrás
euronews.com
Csak az EU-ban engedélyezett oltóanyagokat fogadja el Németország, a kínai és az orosz oltással rendelkezőkre továbbra is karantén vár, vagy negatív tesztet kell bemutatniuk - jelentette be Jens Spahn.

A német egészségügyi miniszter hozzátette, minden egyéb készítménynél meg kell vizsgálni, hogy megfelel-e az EU-s követelményeknek, és azt is vizsgálni kell, hogy az érintett vakcinák jelentősen csökkentik-e a továbbfertőzés esélyét. Németországban egyébként csütörtöktől enyhítenek a beutazási szabályokon.

Németország
karantén

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.