Ugrás a tartalomra
Pixabay/Brett_Hondow

Két földrengés is volt ma Európa területén

2021-01-20
13:39
Forrás
Blic, Novosti
Az egyik földmozgás Albánia délkeleti részén történt, a másikat pedig Ausztriában regisztrálták.

Előbbi a Richter-skála szerinti 4,1-es erősségű volt. A rengés epicentruma 28 kilométerre Pogradectől, az Ohridi-tónál volt, két kilométer mélységben.

Ma reggel 8:30-kor a Richter-skála szerinti 4,5-es földrengés rázta meg Ausztriát is. A rengést Stájerország területén regisztrálták, nyolc kilométer mélységben. Eddig nem érkezett hír sérültekről és az anyagi kár nagyságáról sem.

földrengés
Európa
Ausztria
Albánia

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.