Ugrás a tartalomra
Tanjug/Ventura County Fire Department via AP

Kigyulladt egy hajó Kalifornia partjainál

2019-09-02
18:39
Forrás
hirado.hu
Mentőakció indult hétfőn több mint 30 vészhelyzetbe jutott ember megsegítésére, akik egy égő hajón tartózkodnak Los Angeles partja közelében – közölte az amerikai parti őrség.

Foto: Tanjug/Santa Barbara County Fire Department via AP

A hatóságok attól tartanak, hogy a szerencsétlenségnek esetleg több halálos áldozata van. A legénység öt tagja ki tudott szállni, mert a fő kabinban tartózkodott. 34 utas, akik a hajóhídon voltak, az elsődleges értesülések szerint a tűz csapdájába kerültek. A tűz olyan heves volt, hogy még az oltás után sem tudtak a fedélzetre menni és a túlélők után kutatni.

Kalifornia
hajó
tűz
kigyulladt
tűzoltó
Los Angeles

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.