Ugrás a tartalomra
Tanjug/Ventura County Fire Department via AP

Kigyulladt egy hajó Kalifornia partjainál

2019-09-02
18:39
Forrás
hirado.hu
Mentőakció indult hétfőn több mint 30 vészhelyzetbe jutott ember megsegítésére, akik egy égő hajón tartózkodnak Los Angeles partja közelében – közölte az amerikai parti őrség.

Foto: Tanjug/Santa Barbara County Fire Department via AP

A hatóságok attól tartanak, hogy a szerencsétlenségnek esetleg több halálos áldozata van. A legénység öt tagja ki tudott szállni, mert a fő kabinban tartózkodott. 34 utas, akik a hajóhídon voltak, az elsődleges értesülések szerint a tűz csapdájába kerültek. A tűz olyan heves volt, hogy még az oltás után sem tudtak a fedélzetre menni és a túlélők után kutatni.

Kalifornia
hajó
tűz
kigyulladt
tűzoltó
Los Angeles

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.