Ugrás a tartalomra
Twitter

Kisiklott egy vonat, többen meghaltak - VIDEÓVAL

2022.06.03
16:37
Forrás
Szerbiai RTV
Három személy életét vesztette, amikor a bajorországi Garmisch-Partenkirchen és Oberau között közlekedő vonat kisiklott.

A Deutsche Bahn német állami vasúttársaság honlapján arról tájékoztatnak, hogy a két település között felfüggesztették a vasúti forgalmat. A Bild lap szerint a vasúti kocsik felborultak, és ennek következtében három utas életét vesztette, többen pedig megsérültek. A tűzoltóság, a rendőrség és a mentők is nagy létszámmal vonultak a helyszínre.

kisiklott vonat
kisiklott

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.